Website scan met tips voor jouw website - Herder Beeld en Tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw website onder de loep?

Heb je een eigen website gemaakt en ben je benieuwd hoe deze verbeterd kan worden? Wil je jouw website graag verbeteren maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Veel websites zelf zijn gemaakt, maar zitten deze technisch wel goed in elkaar? Bevat jouw website een bepaalde structuur om gevonden te worden? Heb je wel nagedacht over de afbeeldingen die gebruikt worden? Zijn er wel call-to-actions die bezoekers de weg wijzen? Allemaal vragen waar je goed over na hoort te denken tijdens het realiseren van een website.

Heb jij hier wel over nagedacht toen je je website maakte? Of was je blij dat je website online stond? Ik geef je graag bruikbare tips die je gelijk kunt toepassen om je website te verbeteren. Vraag de website scan aan en ontvang een uitgebreide analyse met verbeteringen en een actielijst zodat je dit gelijk toe kunt passen. Je weet gelijk wat er verbeterd kan worden.  Ik ga handmatig je website door en bekijk je aanwezigheid op het internet.

Ik beoordeel je website op de drie punten die belangrijk zijn voor de vindbaarheid van je website:

Techniek
Content
Populariteit

Deze onderwerpen worden o.a. behandeld:

De autoriteit van je website in Google
Snapt Google je website?
Hoe vindbaar is je website?
Is je website logisch ingedeeld?
Interne en externe links.
De gebruiksvriendelijkheid van je website.
Heb jij je keywords goed verwerkt in je website?
Je integratie met social media.

Je ontvangt de uitgebreide rapportage per mail in een pdf bestand. Deze rapportage bevat een uitgebreide actielijst die je stap voor stap uit kunt voeren om je website meer waarde te geven. Ik snap dat er aan de hand van dit bestand nog vragen komen, daarvoor kun je contact met me opnemen.

Het voordeel van deze website scan:

Je krijgt praktische tips die je gelijk bij jouw website kunt toepassen.
Je hoeft niet urenlang op internet te zoeken naar informatie over hoe je jouw website zo goed mogelijk opzet.
De website scan is toegepast op jouw website, dus geen algemene praatjes.

Dit levert het jou op

Door mijn website analyse weet jij precies wat er veranderd dient te worden om je website een sterkere positie te geven. Door het uitvoeren van mijn adviezen zal je conversie stijgen, beland je hoger in de zoekmachine en krijg je meer naamsbekendheid.

Dit kost het jou:

Deze uitgebreide website scan heb jij al voor €112,50 excl. BTW. Dit is inclusief telefonische support van 30 minuten voor het beantwoorden van vragen. Vul je gegevens in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Klaar om je website naar een hoger niveau te halen? Mooi, dan help ik je hier graag bij.

Ik ben Anne-lys en ik help ondernemers met hun Online Zichtbaarheid. Mijn expertises zijn (het maken van) effectieve websites en Facebookmarketing. Door deze elementen op de juiste manier in te zetten in je onderneming merk je dat je omzet en naamsbekendheid zal stijgen. In de afgelopen jaren heb ik al veel ondernemers geholpen met het vergroten van de naamsbekendheid.

Het overbrengen van mijn kennis vind ik geweldig om te doen. Omdat ik weet dat jij meer uit je website kunt halen help ik je hier graag mee. Ik houd niet van technische termen, ik doe het in de taal die jij begrijpt. Met de grondige website analyse die ik voor je doe ontvang jij van mij voldoende tips die je gelijk kunt toepassen. Geen hoge kosten aan het maken van je website, maar wel iemand met ervaring die je erbij helpt.