WordPress website voor netwerkvereniging ZZPPS in Drachten

WordPress website voor netwerkvereniging ZZPPS

WordPress website voor netwerkvereniging ZZPPS

Sinds het begin van mijn onderneming ben ik lid van het netwerkvereniging ZZPPS. Een gezellige vereniging met een maandelijkse bijeenkomst waar interessante sprekers ons informatie komen geven over ondernemen. Een tijdje terug kwam het bestuur met de vraag of ik een nieuwe website voor hen wilde verzorgen. De website die er was voldeed niet meer aan de inhoud van de groeiende vereniging en liep qua ontwikkelingen achter.

Omdat ik vaak samenwerk met Susanna van Wurd en zij ook lid is van de vereniging heb ik haar gevraagd om me hierbij te helpen. Dat wilde ze wel. Zij de teksten en ik de vormgeving en realisatie.

De opdracht voor deze website was duidelijk met de kernwoorden overzichtelijk, wervend, ledenweergave en een goede weergave van de netwerkavonden. We gingen aan de slag. Het ontwerp lag er al snel en de invulling ook.

Het leuke aan deze website is dat alle leden op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Iedereen heeft zijn eigen categorie, zo hoeft een buitenstaander niet lang te zoeken naar iemand die hij of zij nodig heeft. Nieuwe leden kunnen hun bedrijfsprofiel via een Google formulier invullen zodat deze terecht komt bij de onderhouder van de website. De gegevens kunnen op deze manier snel verwerkt worden. De agenda van de eerstvolgende netwerkavonden staan er op en met foto’s is een duidelijke sfeer van de vereniging gegeven. Leden geven op de voorpagina gelijk hun zegje over de vereniging. Zij zijn namelijk de beste ambassadeurs voor het werven van nieuwe leden.

Wat heb ik voor deze website gedaan?

  • Ontwerp website
  • Realisatie website
  • Verhuizen van hosting

Wordpress website zzpps

Ben je nieuwsgierig geworden? De bijeenkomsten zijn elke tweede dinsdagavond van de maand in Drachten. Wil je lid worden? Neem dan contact op met het bestuur.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *