WordPress website voor het Kennis en Promotieplatform (kenpp)

WordPress website Platform Fries Dressuurpaard

WordPress website Platform Fries Dressuurpaard

WordPress website voor Platform Fries Dressuurpaard

Wie mij een beetje kent of deze website heeft doorgenomen weet dat ik graag met paarden omga en deze ook rij. Friese paarden om wel te verstaan. Binnen de Friese paarden is een nieuwe initiatief opgestaan om dit paard naar een hoger niveau te brengen. Bij een nieuw initiatief hoort natuurlijk een nieuwe website. Al snel kwamen de leden van deze stichting bij mij met de vraag of ik dit voor hen kon realiseren. Ja natuurlijk!

De website is nog in ontwikkeling. Nog niet alle pagina’s zijn voorzien van juiste teksten maar we zijn blij met datgene wat staat. Omdat het om een internationaal initiatief gaat is er ook een Engelse versie van de website. Nog lang niet alle teksten zijn vertaald maar het is voor bezoekers die de Nederlandse taal niet machtig zijn wel duidelijk dat er een Engelse variant is waar de belangrijkste tekst voor nu op staat.

Wat heb ik allemaal voor deze website gedaan:

– Ontwerp website
– Realisatie website
– Website meertalig maken

Nu de website online staat is het ook aan mij om deze te voorzien van informatie. De laatste berichten worden er door mij opgezet en ik zorg dat de website goed vindbaar is in de zoekmachine. De website is aangemeld bij Google Search Console  Regelmatig neem ik een kijkje in Google en word blij van de resultaten.

Wil je ook dat je website goed scoort in de zoekmachine? Pas dan een aantal SEO trucjes toe.

Kennis en promotie platform

 

Website bekijken

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *