Nieuwe WordPress website uitvaarverzorging Friesland

Nieuwe website voor uitvaartverzorgingfriesland.nl

Nieuwe website voor uitvaartverzorgingfriesland.nl

Nieuwe WordPress website voor uitvaartverzorgingfriesland.nl

Iepie Lindeboom-Hospes heeft al een aantal jaren haar uitvaartverzorgingsbedrijf. Ze geeft een persoonlijke en liefdevolle invulling aan het afscheid van dierbaren. Een onderwerp waar je liever niet bij stil staat, maar waar iedereen helaas een keer mee in aanraking komt.

In het voorjaar had Iepie mij leren kennen via Facebook. Ze volgde een Facebooktraining bij me en was aan een nieuwe website toe. Iepie had twee websites. Over de website uitvaartverzorgingfriesland.nl was ze niet tevreden. Daarom maakt ze zelf nog één op iepielindeboom-hospes.nl. Erg verwarrend, twee hele verschillende websites voor één bedrijf. Een goede website is voldoende en houdt het overzichtelijk.

Samen met Susanne Veenstra van Wurd ben ik aan de slag gegaan. Susanne de teksten en ik de vormgeving en realisatie van de website. Al snel kwamen we erachter dat e-mailmarketing niet mag ontbreken bij Iepie. Ze heeft namelijk een hele mooie weggever die gebruikt kan worden om haar mailbestand uit te breiden. Er werden anderen gevraagd voor foto’s maar ik kon het niet laten om eigen foto’s in het ontwerp te plaatsen.

Wat heb ik allemaal voor deze website gedaan:

– WordPress website gemaakt op subdomein
–  Ontwerp website
– Realisatie website
– Website verhuizen van hosting
– De domeinnaam iepielindeboom-hospes.nl ingesteld als redirect naar uitvaartverzorgingfriesland.nl
– Inrichting Active Campaign
– Koppeling Active Campaign met website
– Gedeelte van de fotografie

Uitvaartverzorging Friesland

Iepie, succes en veel plezier met deze website

 

Website bekijken