Anne-lys Herder: Facebookmarketing, e-mailmarketing, websites

Over mezelf: Anne-lys Herder

Wereldreis

Droom jij er wel eens van? Een paar maanden alles achterlaten zoals het is, het vliegtuig in voor een reis naar de andere kant van de wereld en maar zien hoe je gaat overleven? Ik wel! In September 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en drie maanden rondgetrokken in Australië en twee maanden in Nieuw-Zeeland.
Wat een geweldige tijd heb ik gehad. Ik raad je aan om van je dromen werkelijkheid te maken. Geniet van alles om je heen. Misschien heb je plannen voor een wereldreis of wil je meer weten over mijn reis. Ik vertel je er graag meer over tijdens een kop koffie.

Anne-lys Herder in Australië
Anne-lys Herder met Sibrich

Passie

Mijn passie voor paarden en het buitenleven is geboren op de boerderij in Friesland. Ik groeide op tussen de dieren, waaronder Friese paarden. Nog steeds vind je mij vroeg in de ochtend en avond op de boerderij van mijn ouders. Het werk verveelt me nooit en het is een heerlijke afwisseling na een dag online bezig zijn.

Ook ben ik nog steeds een fanatieke amazone en breng mijn Friese merrie Sibrich uit in dressuurwedstrijden. Haar dochter Jildau train ik om net zo goed te worden als haar moeder.

Het organiseren van paardenevenementen kan dan niet uitblijven, zo ben ik bijvoorbeeld betrokken bij de jaarlijkse dressuur- en menwedstrijd in Oldeholtpade.

Cerebellaire Ataxie

Op jonge leeftijd is bij mij de aandoening Cerebellaire Ataxie ontdekt. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. Dat ik dit heb, is een feit, maar dat weerhoudt mij er niet van te doen wat ik graag wil. Natuurlijk loop ik wel eens tegen grenzen aan, maar het positieve heeft de overhand. Doorzettingsvermogen brengt me waar ik wil komen.

Groei naar Herder Beeld en Tekst

Door mijn opleiding Leisure Management in Leeuwarden werd ik een enthousiast organisator van evenementen. Dat doe ik nog steeds graag. Het diploma behaalde ik in 2010 en daarna ging ik verder studeren aan de NHL Hogeschool. Tijdens de opleiding Communicatie ontstond mijn interesse voor online media en ik verdiepte mij steeds meer in online marketing.

Hierna was ik even uitgestudeerd en ging de wereld verkennen tijdens mijn reis. Weer thuis, kreeg ik al snel het gevoel dat ik iets voor mezelf wilde beginnen. Dat bleek een goede zet. Het geeft mij energie om ondernemers te inspireren en te zien dat het resultaat oplevert. Daar doe ik het voor.

 

Waarom Herder Beeld en Tekst?

  • krachtige communicatie met je doelgroep
  • één contactpersoon, dat praat wel zo makkelijk
  • van het begin tot het eind houd ik overzicht in het project en de vaart erin
  • nuchtere aanpak zonder wollige taal

Alvast meer weten over online zichtbaarheid? Vergroot je kennis met mijn gratis e-book. 14 tips in begrijpelijke taal.

Lieve groet,

Anne-lys

Anne-lys Herder
Anne-Lys heeft voor ons, bouwbedrijf F. de Boer en Zn, een mooie website gemaakt. Een mooie overzichtelijke site die bij ons bedrijf past. Voor de projecten die we onderhanden hebben gehad en op de site staan vermeld heeft Anne-Lys mooie foto’s gemaakt. Met oog voor detail heeft ze deze projecten gefotografeerd. Met als resultaat een prachtige site. Dank je wel Anne-Lys! Minke de Boer

Eigenaar, Bouwbedrijf de Boer & Zn

“Anne-lys heeft ons als Netwerk Overwerken vakkundig en snel geholpen met de nieuwe website. Een aanrader!”

Gé Bouma

Bouma Webmonitoring, Overwerken

Mijn website heb ik laten maken door Anne-lys van online marketing bureau Herder Beeld en tekst. De samenwerking met en deskundigheid van Anne-lys heb ik als heel prettig ervaren. Avon de Haan

Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste Avon

AWWL CO2 neutraal is zeer tevreden over Herder Beeld en Tekst. We hebben al veel reacties vanaf de nieuwe site. Ze heeft ook de opdracht gekregen om een nieuwe folder te ontwikkelen. Bedankt Anne-lys. Hans van Marion

Eigenaar, AWWL CO2 neutraal