Algemene voorwaarden - Herder Beeld en Tekst

Algemene voorwaarden Herder Beeld en Tekst
(Wijnjewoude, Friesland)

 

Ik help ondernemers graag en ik hou ervan dat beide partijen weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Geen kleine lettertjes waar een ondernemer later nog van schrikt. Net als mijn dienstverlening zijn ook de algemene voorwaarden duidelijk, helder en gebruiksvriendelijk. Toch nog een vraag? Neem gerust contact met mij op.

  • De prijsopgave die ik stuur is 30 dagen geldig. Alle bedragen die worden gehanteerd zijn exclusief BTW. Mochten er specifieke betalingsafspraken worden gemaakt dan hebben deze voorrang op de afspraken in mijn algemene voorwaarden.
  • De prijs die wordt afgesproken is gegarandeerd. Mocht er na deze prijsafspraak extra informatie komen dan worden wijzigingen tegen een meerprijs uitgevoerd. Deze eventuele meerprijs wordt vooraf gemeld.
  • Niet voorziene kosten worden alleen gemaakt wanneer hiervoor toestemming is gegeven door de klant. Dit geldt ook voor extra werkzaamheden tijdens het ontwikkelproject. Je ontvangt dus geen onverwachte factuur achteraf.
  • Voor projecten met vastgestelde prijzen wordt een aanbetaling van 50% + gemaakte kosten gehanteerd. Het restbedrag wordt achteraf gefactureerd.
  • Wordt het project per uur aangenomen dan wordt dit gefactureerd als je strippenkaart van 5 uur vol is. Duurt dit langer dan 1 maand dan wordt een factuur gestuurd naar ratio van het aantal gewerkte uren.
  • Een vlotte betaling wordt gewaardeerd. De maximale betaaltermijn bedraagt 14 dagen. Wordt de factuur na een herinnering nog niet voldaan dan wordt uw website tot betaling tijdelijk offline gehaald.
  • Ik hou niet van ontevreden klanten. Ben je toch niet geheel tevreden over de diensten, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Ik ga er mee aan de slag. Meld de fouten binnen 30 dagen na de verstuurdatum van de factuur. Anders gaat de wijziging tegen meerprijs. Wil je nog iets gewijzigd hebben dat vooraf niet was afgesproken, dan wordt hier ook een meerprijs voor gerekend.
  • Verlaat je mij als klant? Dat is jammer. Meld het dan wel schriftelijk 2 weken voor het einde van de contractdatum zodat ik met je mee kan denken over hoe de overgang zo soepel mogelijk kan verlopen.

Ik werk met veel plezier aan nieuwe websites en de online marketing van bedrijven. Wil je graag met me in contact? Mail me dan via info@herderbeeldentekst.nl zodat we onder het genot van drankje kennis met elkaar kunnen maken.